Drvena ulazna vrata

Zanima Vas naša usluga, postavite pitanje.

KROVOVI
_

Više Informacija.

Osnovni nam je cilj ponuditi kvalitetnu, prepoznatljivu i povoljnu uslugu izrade i održavanja. Postati pouzdan partner kako obrtnicima i firmama tako i privatnim korisnicima.

DRVENA VRATA

Osnovne informacije o drvenim vratima.

Drvena ulazna vrata su izrađena od profila debljine 43 mm i širine 100 mm iz odabranog drveta smreka, bor, merantija,(indijski hrast), hrasta, ili sibirski ariša. Drvena ulazna vrata Brtva je izvedena s Q-Ion brtvom koja dobro prianja sa sve četiri strane krila. U prozore ugrađujemo dvije brtve i specijalno staklo IZO 30 mm Low-e(5-20-5) punjeno plinom argon što savršeno zadovoljava zvučnu i toplinsku izolaciju. Patentirana Inlesova letvica za staklo što onemogućuje nastanak rose te omogućava jednostavnu zamjenu stakla. Pokrivni aluminijum na donjem dijelu krila i aluminijska okapnica na donjem dijelu okvira optimalno štiti najviše izložene dijelove prozora od utjecaja atmosferilija. Inles Soft je drveni prozor sa zaobljenim rubom na okviru, krilu i letvici za staklo. Roto okov protuprovalni od nehrđajućeg čelika (15 godina garancije). Ugradnja šalaporke, grilje ili skure moguća u sve drvene prozore ili balkonska vrata svih dimenzija i oblika.

Zaštita ulaznih vrata.

Zaštitu gotovog proizvoda vršimo s impregnacijom protiv crvojeda, glazurnim premazom (impregnacijom) u standardnim nijansama ili u tonu po izboru u dva nanošaja. Impregnacija kao podloga za završnu obradu stolarije jamči kvalitetnu fungicidnu i insekticidnu zaštitu koja ima trajni karakter. U sklopu završne obrade, stolariju lakiramo visokokvalitetnim akrilnim lakom u tonu po Vašem izboru.

Više informacija o drvenim vratima.

Drvo je jedan od najprirodnijih i najživahnijih materijala koji postoji na našoj zemlji. Ni jedan drugi građevinski materijal ne može isijavati toliku toplinu i osjećaj ugodnosti kao drvo. Ulazna vrata od drveta daju skromnost i jedan poseban osjećaj stanovanja. Jednostavno rado dolazite kući. No kako bi se moglo zajamčiti besprijekorna kvaliteta svakih pojedinačnih ulaznih vrata Stolarija ”CEGLEC” koristi samo odabrane vrste drveta. 3-slojno lijepljenje masivnog drveta vratima daje posebnu masivnost, sprječava razvlačenje te jamči preciznu funkcionalnost i nakon nekoliko desetljeća. Ove stranice bi Vam trebale dati mali pregled opsežnog programa drvenih ulaznih vrata.

Svejedno bilo to moderno ili klasično, šareno ili skromno sa svim svojim proizvodima predstavlja harmoničnost između tehnike i prirode. U stolariji ”CEGLEC” ćete za svaki tip kuće pronaći prava vrata. Današnje tržište je preplavljeno svakojakim vrstama vrata i prozora. no kako razlikovati kvalitetna vrata ili prozor od ostalih vrata i prozora? Po nama, tri su važna područja kod izrade drvenih vrata i prozora. Prvo i najvažnije područje je poznavanje pravila struke o radu s drvom i koja jamče kvalitetu izvedbe i trajnost u upotrebi.
Drvena ulazna vrata i drveni prozori su zasigurno jedan od najstarijih stolarskih proizvoda i majstori stolari su kroz povijest imali dovoljno vremena upotpuniti svoje znanje o drvu, kako ga ukrotiti i oblikovati u nešto poput vrata ili prozora. Postoje proizvođači koji rade ogromne količine i tako postižu povoljne cijene kojima privlače kupce, no jeste li se upitali koju razinu kvalitete Vam nudi takav način izrade. Odgovorno tvrdim da niti jedna serijska proizvedena drvena vrata ne mogu biti jednaka onim koja se oblikovana rukama majstora stolara, dok je s prozorima nešto bolja situacija ali opet je malo onih koji ih doista znaju napraviti kako valja. Sve što je potrebno znati o radu s drvom smo naučili od oca i upravo tradicija drvodjeljstva u obitelji je jemac kvalitetne izrade naših drvenih vrata.
Naša drvena vrata, primjerice od hrastovine, teže u prosjeku 60-70 kg i tu masu opterećenu vremenom godina uporabe treba znati nositi. Samo upotreba svih raspoloživih starih načina spajanja može izdržati takve napore. Suvremena proizvodnja i oni neuki uporno pokušavaju izbaciti takve elemente iz proizvodnje, ne znajući da se pravila struke moraju poštivati, jer sve što se na ovom polju moglo izmisliti, davno prije nas je već izmišljeno. Potjera za zaradom nastoji potisnuti osnovni stolarski spoj ( zapf i schiltz) i nametnuti nekakve suvremene inačice poput profila i kontraprofila i sve skupa zapakirati u slatkorječive slogane i u tom obliku isporučiti kupcu.
Debljina ulaznih vrata.

Svaka vrata se mogu napraviti u dvije varijante po debljini. Standardna vrata 43mm debljine kao što se 90% još kupuje i 72mm debljine. Razlika između debljine 48mm i 72mm vratiju je jako velika ne samo u debljini drva nego i toplinskoj-zvučnoj izolaciji. Vrata debljine 48mm mogu imati samo jednu brtvu te Izo 24mm, dok se na vrata 72mm stavljaju dvije brtve (s mogućnošću tri) i Izo staklo troslojno do 40mm. Tako da bih toplo preporučio kada mijenjate Ulazna vrata da probate staviti 72 mm debljine.

Narudžba i isporuka proizvoda.

Točna isporuka proizvoda je određena u predračunu (ponudi) koja je 10-20 radnih dana ovisno o veličini naručenih proizvoda i obujmu trenutnog posla. Narudžba proizvoda se smatra kada je uplaćen iznos ugovoren ili drukčije definiranim aktom. Obično iznosi 60-70 % pri naručivanju i ostatak pri preuzimanju ili montaži proizvoda.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.