Stepenice

Zanima Vas naša usluga, postavite pitanje.

KROVOVI
_

Više Informacija.

Osnovni nam je cilj ponuditi kvalitetnu, prepoznatljivu i povoljnu uslugu izrade i održavanja. Postati pouzdan partner kako obrtnicima i firmama tako i privatnim korisnicima.

STEPENICE

Osnovne informacije.

Debljina gazišta 43 mm Izrada stepenica sa svim vrstama drva (bukva, hrast, aris, jelovina, mahagoni, orah, trešnja…) Zaštitna ograda sa stupicama : tokarena, moderna, inox i dr…Lica stepenica debljine 20 mm Tehnički razred drva (SWP) u skladu s EN 13986 i vlažnost drva prilikom isporuke 8 % ± 2 %. Besplatna montaža svih vrsta gazišta naručena u Stolariji ”CEGLEC”.

Zaštita stepenica.

Chromoden mat, polumat, visoki sjaj lak za parkete. Poliuretanski dvokomponentni bezbojni mat, polumat i sjaj lak sa specijalnim dodacima. Visokokvalitetna zaštita, izuzetno dugotrajna i otporna na habanje. Visoka tvrdoća i punoća filma. Otporan na utjecaj blažih kemikalija.

Više informacija o stepenicama.

Pri izradi stubišta od drveta izbor materijala je vrlo bitan i od velikog značaja budući da o vrsti upotrebljenog drva ovisi, kako izgled, tako i cjelokupni dojma stubišta, ali i sama njegova namjena treba biti uzeta u obzir prilikom odabira drvene građe. Mekano drvo, poput jele ili smreke, nije pogodno za prolaženje u obuci koju koristimo izvan kuće. Meko drvo se uglavnom izbjegava za izradu stepenica i zamjenjuje tvrdim drvetom, poput hrasta i bukve, koji se odlikuju dugotrajnošću i ne zahtijevaju puno brige oko održavanja. Dotrajale drvene stepenice mogu se također vrlo lako i jednostavno zamijeniti. a uz malo boje i cijelo stubište može vrlo brzo promijeniti izgled i prilagoditi se svakoj promjeni u prostoru u kojem se boravi. Također i odabir drvene građe utječe na boju stubišta i trenutno su na tržištu najtraženiji svijetli materijali, iako je potrebno naglasiti da se s vremenom struktura vrlo svijetlog drveta mijenja, a također se mijenja i boja svijetlog drveta koja prolazi u nešto tamniju nijansu. Drveno stubište je zasigurno, u odnosu na ostale primjenjive materijale, ekološki najprihvatljiviji oblik stubišta zbog čega ga i nalazimo u velikom broju obiteljskih kuća. Prednost mu je i to što ga je vrlo lako održavati, budući da na tržištu postoji čitava paleta proizvoda za njega i zaštitu drveta uz koje će ovakva konstrukcija biti dugovječnija, a uz malo truda i zasjati u svom punom sjaju.

Narudžba i isporuka proizvoda.

Točna isporuka proizvoda je određena u predračunu (ponudi) koja je 10-20 radnih dana ovisno o veličini naručenih proizvoda i obujmu trenutnog posla. Narudžba proizvoda se smatra kada je uplaćen iznos ugovoren ili drukčije definiranim aktom. Obično iznosi 60-70 % pri naručivanju i ostatak pri preuzimanju ili montaži proizvoda.

Izdvojeni radovi
_

Izdvojeni radovi

Pogledajte dio naših projekata

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.