Kuhinje

Zanima Vas naša usluga, postavite pitanje.

KROVOVI
_

Više Informacija.

Osnovni nam je cilj ponuditi kvalitetnu, prepoznatljivu i povoljnu uslugu izrade i održavanja. Postati pouzdan partner kako obrtnicima i firmama tako i privatnim korisnicima.

KUHINJE

Osnovne informacije.

Izrađujemo kuhinje po mjeri, svih oblika i izgleda. Nudimo moderan dizajn, najkvalitetnije materijale (Medijapan, oplemenjene iverale,puno drvo, staklena vrata i dr…),te vrhunske mehanizme od najpoznatijih proizvođača.
Obrubljujemo sa auminijom ili ABS-om 2mm. Mogućnost odabir svih vrta okova (panti sa samozustavljačima, staklene ladice, izvlačni elementi i sl…). Način otvaranja vrata mogu biti raznovrsni-klizni,zaokretni,na dodir ili daljinsko otvaranje.

Besplatna montaža svih naručenih kuhinja u Stolariji “CEGLEC” .

Kako prepoznati kvalitetne kuhinje..

Kada se odlučite za kupovinu nove kuhinje, izbor se svodi na dvije osnovne ponude; kuhinje po mjeri ili gotove tvorničke kuhinje iz nekog salona kuhinja.  Ako vam nije presudna kvaliteta, već samo najniža cijena (npr. treba vam neka kuhinja za vikendicu koja se neće puno koristiti, već je bitno da samo posluži svojoj svrsi par puta godišnje) tvorničke kuhinje nerijetko imaju prednost. često po trgovačkim centrima znaju biti kuhinje s prilično niskim cijenama (još ako se na tu cijenu dobiva neki akcijski popust…) i stolari koji rade kuhinje po mjeri im uglavnom ne mogu konkurirati cijenom. Takve kuhinje se masovno proizvode, često od materijala niže kvalitete i nerijetko se događa da se npr. trake na kantovima odlijepe ili puknu, ladice zapinju, iverica nabubri od vlage, panti škripe i ostale mane jeftinih kuhinja. S druge strane, vi točno znate zašto ste kupili takvu kuhinju i unaprijed ste bili svjesni da će to otprilike tako biti – no ona služi svrsi za koju je namijenjena. S druge strane, ako vam treba lijepa i kvalitetna kuhinja koja će cijenom spadati neki srednji ili viši razred, tu je konkurencija između gotove tvorničke kuhinje i kuhinje po mjeri puno žešća i izbor je puno veći.  Nerijetko se u raznim salonima znaju pronaći vrlo solidne kuhinje po akcijskim cijenama i ako imate malo sreće, možete za razumne novce kupiti jako lijepu gotovu kuhinju. Naravno pod pretpostavkom da vam se po mjerama i po ostalim karakteristikama uklapa u prostor namijenjen za nju. kako to u životu obično ide, takve dobre stvari i akcijske ponude su uvijek tu kada ne planirate nešto kupiti, a kada planirate onda ih nema ni za lijek.

Prednost kuhinja po mjeri.

Dobar majstor može bez problema replicirati bilo koju kuhinju iz salona i pritom izmijeniti sve detalje koje želite, tako da imate posve unikatnu kuhinju.  Također, kod izrade kuhinje po mjeri, u dogovoru s majstorom birate kakve materijale i okove želite na svojoj novoj kuhinji i tako ste sigurni da nema nekih skrivenih slabih karika u lancu, već vam je kuhinja izrađena točno od onoga što želite i ako se dobro sastavi, dugi niz godina ćete imati lijepu, funkcionalnu i unikatnu (ako to želite) kuhinju.

Također, kao što vjerojatno i sami pretpostavljate, ogromna prednost kod izrade kuhinja po mjeri je ta što je gotovo svaki prostor različit i ima neke svoje specifičnosti što za majstore koji rade kuhinje po mjeri ne predstavlja nikakav problem. Pogledajmo u kratkim crtama koje su glavne prednosti kuhinja po mjeri. Mogućnost potpuno jedinstvenog izgleda vase kuhinje .Mogućnost izbora materijala, bilo da želite sve tip-top i ne žalite platiti malo više, ali želite biti apsolutno sigurni u kvalitetu i najmanje sitnice ili želite napraviti kompromis da bi se postigao što bolji omjer cijena/kvaliteta (npr. donje “nevidljive” fronte od iverala, a gornje od akrila ili medijapana ili ostale razne kombinacije koje mogu utjecati na cijenu kuhinje po mjeri). Mogućnost iskorištavanja doslovno svakog centimetra prostora gdje će biti vaša kuhinja, što može biti od velike koristi ako imate manji prostor za kuhinju. Posebni problemi mogu nastati s instalacijama za vodu, struju i plin ili dimnjacima za napu koji se ponekad mogu teško ili gotovo nikako ukomponirati u vašu odabranu kuhinju, što kod kuhinja po mjeri nije niti najmanji problem. Mogućnost prilagođavanja kuhinje posebnim specifičnostima vašeg prostora, kao npr. raznih kosina kod tavanskih prostora ili ispod stepenica, radijatora koji se jednostavno ne uklapa na mjesto gdje treba biti kuhinja, preniskog prozora i ostalim eventualnim specifičnostima vašeg prostora kojih možda niste niti svjesni sve dok kupljena kuhinja ne stigne. Kod kuhinja po mjeri ništa od toga nije nedostatak, već dapače prednost jer će se svaki djelić prostora korisno iskoristiti.

Kako odabrati kuhinje po mjeri.

Kod skupih kuhinja koje imaju ime tj. brand, veći dio cijene otpada na sami brand pa ako vam nije važno ime, ista takva kuhinja može ispasti prilično jeftinija ako ju radi stolar koji radi kuhinje po mjeri. U svakom slučaju ako se odlučite za ugradnju kuhinje po mjeri pogledajte malo razne slike kuhinja da dobijete ideju što želite, dizajnirajte si vlastitu kuhinju s programom koji možete skinuti na našem siteu (Kliknite na ovaj link da skinete program za dizajniranje kuhinja), odlučite se što detaljnije kakve materijale i okove želite i pošaljite upit koji će sadržavati što je moguće više korisnih informacija na više adresa od raznih stolara.  Kod izbora majstora, osim cijene pogledajte i njegove reference, njegove prijašnje radove, kakvu garanciju daje itd. Možda bi bilo pametno izabrati majstora koji nije baš 200 km udaljen od vas, jer ako se pokaže da vam nakon 2 ili 3 godine treba nešto popraviti/poštelati na kuhinji, a vi imate garanciju, sigurno će ovaj koji vam je blize bolje reagirati i prije doći otkloniti problem (bar je teoretski tako). Kada odaberete stolara kojeg želite, savjetujte se s njim u vezi sitnica koje vas interesiraju i dogovorite što više stvari koje želite, jer kada krene izrada vaše kuhinje, tada je puno teže raditi izmjene.  Naravno može se, ali to će znati veće troškove i naravno veću cijenu. Kada vaša kuhinja bude u fazi montaže budite prisutni pa ako uočite neke nedostatke (npr. nisu sve fronte lakirane u istoj nijansi, neki elementi nisu dobro kantirani ili bilo sto drugo, reagirajte na vrijeme Ako znate što želite, izaberete kvalitetne dijelove i sve detalje dogovorite s odabranim majstorom, velike su šanse da ćete imati jednu lijepu, kvalitetnu i trajnu kuhinju koja će dugo godina besprijekorno funkcionirati i odlično izgledati!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.