Vrtna galanterija

Zanima Vas naša usluga, postavite pitanje.

KROVOVI
_

Više Informacija.

Osnovni nam je cilj ponuditi kvalitetnu, prepoznatljivu i povoljnu uslugu izrade i održavanja. Postati pouzdan partner kako obrtnicima i firmama tako i privatnim korisnicima.

VRTNA GALANTERIJA

Osnovne informacije.

Izrada cvijetnjaka, pergula, drvnih ograda, balkonske ograde, ulazne ograde Vrsta drveta : Jela/smreka, aris, hrast. Poliuretanski dvokomponentni bezbojni mat, polumat i sjaj lak sa specijalnim dodacima.
Visokokvalitetna zaštita, izuzetno dugotrajna i otporna na habanje.

Zaštita Vrtne galanterije.

Zaštitu gotovog proizvoda vršimo s impregnacijom protiv crvojeda, lazurnim premazima (impregnacijom) u standardnim nijansama ili u tonu po izboru u dva nanašanja. Impregnacija kao podloga za završnu obradu stolarije jamči kvalitetnu fungicidnu i insekticidnu zaštitu koja ima trajni karakter. U sklopu završne obrade, stolariju lakiramo visokokvalitetnim akrilnim lakom u tonu po Vašem izboru.

Narudžba i isporuka proizvoda.

Točna isporuka proizvoda je određena u predračunu (ponudi) koja je 10-20 radnih dana ovisno o veličini naručenih proizvoda i obujmu trenutnog posla. Narudžba proizvoda se smatra kada je uplaćen iznos ugovoren ili drukčije definiranim aktom. Obično iznosi 60-70 % pri naručivanju i ostatak pri preuzimanju ili montaži proizvoda.

Izdvojeni radovi
_

Izdvojeni radovi

Pogledajte dio naših projekata

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.