Sobna vrata

Zanima Vas naša usluga, postavite pitanje.

KROVOVI
_

Više Informacija.

Osnovni nam je cilj ponuditi kvalitetnu, prepoznatljivu i povoljnu uslugu izrade i održavanja. Postati pouzdan partner kako obrtnicima i firmama tako i privatnim korisnicima.

SOBNA VRATA

Osnovne informacije.

Naša ponuda sobnih vrata obuhvaća mnoštvo modela koji mogu zadovoljiti različite potrebe i zahtjeve unutrašnjeg uređenja stambenih prostora. Dovratnik vrata (stok) debljine 40 mm i širine prema zahtjevu kupca (50-600mm) sa obostrano ugradbenom zaobljenom ukrasnom letvom širine 60mm.
Vratno krilo je masivne ili furnirane konstrukcije. Vrata su opremljena brtvom u dovratniku tako da vrata imaju zvučnu i toplinsku izolaciju, a zatvaranje vrata je tiho i nečujno. U ponudi nudimo kombinaciju staklo-drvo. U sva vrata ugrađena je brava. Vrata su površinski zaštićena impregnacijom (tonirano prema ton karti ili bezbojna) i lakirana poliuretanskim lakom u tri nanošaja s međubrušenjem do vrhunske glatkoće. Dovratnik može biti od masivnog drveta ili furnirani jednim od furnira.

Zaštita sobnih vrata.

Zaštitu gotovog proizvoda bojamo različitim vrstama lazura (bajčeva), a potom lakiramo kvalitetnim poliuretanskim lakom u tri prema s međubrušenjem. Drveni proizvodi su zaštićeni impregnacijom protiv crvojeda.

Više informacija o sobnim vratima.

Naša ponuda sobnih vrata obuhvaća mnoštvo modela koji mogu zadovoljiti različite potrebe i zahtjeve unutrašnjeg uređenja stambenih prostora. Sobna vrata različitih oblika izrađujemo u standardnim i nestandardnim mjerama, ovisno o dimenzijama građevinskih otvora. Različite izvedbe ovratnika (stoka) s pripadajućim opsadnim lajsnama izrađujemo u širini zida. Vrata proizvodimo od različitih vrsta drveta (hrast, jasen, bukva, mahagoni..), te bojamo različitim vrstama lazura (bajčeva), a potom lakiramo kvalitetnim poliuretanskim lakom u tri premaza s međubrušenjem. Vratna krila mogu biti puna ili s otvorima za stakla. Vrata su gotovi proizvodi te se ugrađuju nakon svih završenih radova. Zidarske mjere za standardna vrata su : 72 cm x 203 cm, 82 cm x 203 cm i 102 cm x 203 cm.

Narudžba i isporuka proizvoda.

Točna isporuka proizvoda je određena u predračunu (ponudi) koja je 10-20 radnih dana ovisno o veličini naručenih proizvoda i obujmu trenutnog posla. Narudžba proizvoda se smatra kada je uplaćen iznos ugovoren ili drukčije definiranim aktom. Obično iznosi 60-70 % pri naručivanju i ostatak pri preuzimanju ili montaži proizvoda.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.