Drveni prozori

Zanima Vas naša usluga, postavite pitanje.

KROVOVI
_

Više Informacija.

Osnovni nam je cilj ponuditi kvalitetnu, prepoznatljivu i povoljnu uslugu izrade i održavanja. Postati pouzdan partner kako obrtnicima i firmama tako i privatnim korisnicima.

DRVENI PROZORI

Osnovne informacije o drvenim prozorima.

Drveni prozori su izrađeni od profila debljine 72 mm i širine 85 mm iz odabranog drveta smreka, bor, merantija (indijski hrast), hrasta, europski ili sibirski ariša. Brtva je izvedena s Q-Ion brtvom koja dobro prianja sa sve četiri strane krila. U prozore ugrađujemo dvije brtve i specijalno staklo IZO 30 mm Low-e(5-20-5) punjeno plinom argon što savršeno zadovoljava zvučnu i toplinsku izolaciju. Patentirana Inlesova letvica za staklo što onemogućuje nastanak rose te omogućava jednostavnu zamjenu stakla.  Pokrivni aluminijum na donjem dijelu krila i aluminijska okapnica na donjem dijelu okvira optimalno štiti najviše izložene dijelove prozora od utjecaja atmosferilija.

Inles Soft je drveni prozor sa zaobljenim rubom na okviru, krilu i letvici za staklo. Roto okov protuprovalni od nehrđajućeg čelika (15 godina garancije). Ugradnja šalaporke, grilje ili skure moguća u sve drvene prozore ili balkonska vrata svih dimenzija i oblika. Ugradnja roleta (pvc ili aluminijska) moguća u sve drvene prozore ili balkonska vrata svih dimenzija.

Zaštita drvenih prozora.

Zaštitu gotovog proizvoda vršimo s impregnacijom protiv crvojeda, glazurnim premazom (impregnacijom) u standardnim nijansama ili u tonu po izboru u dva nanošaja.

Impregnacija kao podloga za završnu obradu stolarije jamči kvalitetnu fungicidnu i insekticidnu zaštitu koja ima trajni karakter.
U sklopu završne obrade, stolariju lakiramo visokokvalitetnim akrilnim lakom u tonu po Vašem izboru.

Izgradnja i održavanje drvenih prozora.

Pravilnom gradnjom i njegom, današnji drveni prozor može izdržati više od 100 godina.  Objekti pod zaštitom – spomenici kulture građeni i prije stotine godina s ugrađenom drvenom stolarijom te su još uvijek u funkciji.  Drveni prozori lagano se obnavljaju novim premazom kako bi zadržali prvobitni izgled.  Drvo je nezamjenjiv materijal zbog svojih posebno dobrih fizikalno-mehaničkih i tehničkih svojstava. Naime, dokazano je da drveni prozori imaju najbolju toplinsku i zvučnu izolaciju te za razliku od svih ostalih materijala, sposobnost difuzije pare.  To je važno zbog mikroklime zatvorenog prostora.
U spavaćoj sobi, kupaonici ili kuhinji, gdje se po osobi izbaci veća količina vode disanjem, znojenjem i utroškom vode iz pipe, samo drveni prozori izbacuju putem difuzije tu preveliku količinu vlage van, a u suprotnom slučaju, ubacuje potrebnu vlagu u prostor. Velika stabilnost drva i moguća izrada velikih stijena iz jednog komada, poboljšana mehanička i fizička svojstva, ujednačavanje utezanja i bubrenja postižu se lameliranjem, tj lijepljenjem elemenata drveta, te njegovom termičkom obradom, tj sušenjem na 12 % sadržaja vode drva, kojima pravilnom konstrukcijom postižemo maksimalnu stabilnost profila i bolja svojstva drvenog prozora. Drvo je najisplativija investicija po pitanju građevinske stolarije.
Današnje tržište je preplavljeno svakojakim vrstama vrata i prozora, no kako razlikovati kvalitetan prozor od ostalih prozora.
Po nama, tri su važna područja kod izrade drvenih vrata i prozora.
Prvo i najvažnije područje je poznavanje pravila struke u radu s drvom koja jamče kvalitetu izvedbe i trajnost u upotrebi. Drvena ulazna vrata i drveni prozori su zasigurno jedan od najstarijih stolarskih proizvoda i majstori stolari su kroz povijest imali dovoljno vremena upotpuniti svoje znanje o drvu, kako ga ukrotiti i oblikovati u nešto poput vrata ili prozora. Postoje proizvođači koji rade ogromne količine i tako postižu povoljne cijene kojima privlače kupce, no jeste li se upitali koju razinu kvalitete Vam nudi takav način izrade.
Odgovorno tvrdim da niti jedna serijska proizvedena drvena vrata ne mogu biti jednaka onim koja se oblikovana rukama majstora stolara, dok je s prozorima nešto bolja situacija ali opet je malo onih koji ih doista znaju napraviti kako valja. Sve što je potrebno znati o radu s drvom smo naučili od oca i upravo tradicija drvodjeljstva u obitelji je jemač kvalitetne izrade naših drvenih prozora.

Informacije o roletnama, griljama, šalaporkama i škurama.

Kutija za roletne kao i roletna može biti drvena, pvc ili aluminijumska. Dimenzija kutije 18cmx18cm.
Najviše se na drvenim prozorima koristi drvena kutija i pvc ili aluminijumska rolete.

Narudžba i isporuka proizvoda.

Točna isporuka proizvoda je određena u predračunu (ponudi) koja je 10-20 radnih dana ovisno o veličini naručenih proizvoda i obujmu trenutnog posla. Narudžba proizvoda se smatra kada je uplaćen iznos ugovoren ili drukčije definiranim aktom. Obično iznosi 60-70 % pri naručivanju i ostatak pri preuzimanju ili montaži proizvoda

Izdvojeni radovi
_

Izdvojeni radovi

Pogledajte dio naših projekata

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.