Stolovi

Zanima Vas naša usluga, postavite pitanje.

KROVOVI
_

Više Informacija.

Osnovni nam je cilj ponuditi kvalitetnu, prepoznatljivu i povoljnu uslugu izrade i održavanja. Postati pouzdan partner kako obrtnicima i firmama tako i privatnim korisnicima.

STOLOVI

Osnovne informacije.

Izrada svih vrsta i oblika Stolova (blagovaonskih, kuhinjskih, stolova za dnevni boravak, ukrasnih…)
Izrada iz svih vrsta drva (jelovina, hrast, bukva, trešnja, akacija, mahagoni, kesten, jasen…)
Debljina radne ploče iznosi 45 mm do 75 mm ovisno za što je stol namijenjen. Ploče stola i noge stola su u izvedbi dužinsko-širinskih lijepljenih lamela ili samo širinsko lijepljenih lamela ili puno masivno drvo. Poliuretanski dvokomponentnu bezbojni mat, polumat i sjaj lak sa specijalnim dodacima.
Visokokvalitetna zaštita, izuzetno dugotrajna i otporna na habanje.

Zaštita stolova.

Chromoden mat/polumat/ visoki sjaj za parkete. Poliuretanski dvokomponentni bezbojni mat, polumat i sjaj lak sa specijalnim dodacima. Visokokvalitetna zaštita, izuzetno dugotrajna i otporna na habanje.
Visoka tvrdoća i punoća filma. Otporan na utjecaje blažih kemikalija.

Više informacija o stolovima.

U svakom domu prisutan je drveni namještaj kao što su regali, komode, stolovi i stolice. Kako bi zablistao u svom najboljem izdanju i kao takav dugo potrajao potrebno je samo malo brige o njemu. Naravno, u trgovinama se nudi brojni kemijski preparati za tretiranje drvenog namještaja, ali isto tako postoji i nekoliko prirodnih pripravaka koji mogu poslužiti u brizi za naše drveno pokućstvo. 

Čišćenje i njega stolova.

čišćenje i njegu potrebno je prilagoditi vrsti drveta od koje je načinjen namještaj.
U našim domovima, uglavnom prisutne su ove vrste drveta :

Borovina – to je mekano i svijetlo drvo, spada u najjeftiniju vrstu drveta, ali je istovremeno i najprikladnije za naknadnu obradu, npr furniranje i bojenje.  Hrastovina – masivno, kvalitetno, dugovječno drvo, tamnije je uje i lijepo izraženih godova. Bukva – glatko, svjetlije, izuzetno čvrsto drvo, namještaj je najčešće robustan. Orah – masivno i izuzetno čvrsto drvo, tamnije boje koje namještaju daje sofisticiranu notu. Većina namještaja je lakirana, a ako Vam se čini da je Vaš već poprilično oronuo najbolje ga je prelakirati bezbojnim lakom.  Time ćete za malo novaca postići odličan učinak.
Ako želite potpuno pojednostaviti stvari potražite u specijaliziranim prodavnicama specijalna ulja za drveni namještaj. Regal ili komodu dovoljno je jednom mjesečno premazati uljem, koje dolazi u dvije nijanse, nježno trljajući pamučnom krpom, a zatim suhom krpom ulaštiti. Ako ste ipak zagovornik prirodnih sredstava najbolje moguće sredstvo za Vaš regal je pčelinji vosak.  Prirodni vosak potrebno je zagrijati u tekuće stanje i utrljati ga lanenom krpom po namještaju.

Što ga dulje glancate, sjaj će biti veći! ovaj postupka dovoljno je ponoviti dva puta godišnje.
Također, a na regalu od drveta postići ćete izuzetan sjaj poliranjem lanenim uljem.
Ovi postupci ne odnose se na namještaj obojen običnim bojama.

Izdvojeni radovi
_

Izdvojeni radovi

Pogledajte dio naših projekata

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.